Deel jouw ervaring

Afspraak maken

Aanmelden

Angst, depressie, stress?

Check jezelf

Doe hier de test!Nieuws coronavirus

Zelfbeeldtraining

Soms hebben mensen met emotionele problemen zoals depressie of een angst ook last van een negatief zelfbeeld. Je vindt jezelf dan niet veel waard. Of je bent van mening dat anderen beter, belangrijker of mooier zijn dan jij zelf. Dit zorgt voor klachten en problemen.

De zelfbeeldtraining van Arkin Basisggz helpt je te werken aan je zelfbeeld.

Hoe werkt de zelfbeeldtraining?

Onze zelfbeeldtraining is een behandeling voor als je vaak negatief over jezelf denkt. ‘Ik ben niet slim genoeg’. Of niet mooi, leuk, goed genoeg. Ergens weet je vaak wel dat die negatieve gedachten niet waar zijn, maar toch voelt het zo.

In de groepstraining krijg je adviezen om je zelfbeeld te verbeteren. Dit doe je door meer te letten op je positieve en je goede eigenschappen. Die eigenschappen heb je, maar je bent ze uit het oog verloren. Je hebt jezelf eigenlijk aangeleerd om alleen maar te zien wat niet zo goed is gegaan. In de training leer je ook naar je positieve kanten en prestaties te kijken. Daarmee ga je oefenen. Uit onderzoek weten we dat de zelfbeeldtraining goed werkt.

Als je meedoet aan de training krijg je een werkboek mee naar huis. Je kan het beste minimaal een half uur per dag oefenen. Hoe meer je oefent, hoe beter het helpt om je gedachten en zelfbeeld te veranderen.
Daarnaast zijn er groepsbijeenkomsten. Er zijn acht bijeenkomsten van anderhalf uur.

Wil je overleg of deze behandeling iets voor je is? Of wil je je aanmelden?
Neem gerust contact met ons op of bespreek je vraag met je huisarts.

 

 

Altijd in
de buurt
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Arkin BasisGGz - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin