Hulp voor hulpverleners

De druk op hulpverleners wordt steeds groter vanwege de coronacrisis. Dit kan psychische klachten veroorzaken. Herken jij bijvoorbeeld klachten van oververmoeidheid, angst, stress of somberheid? En wil je hierover met een collega preventiemedewerker in gesprek?

Je kunt elk moment bellen naar het secretariaat van preventie. Vervolgens spreek jij je naam en telefoonnummer in op de voicemail. Je wordt teruggebeld door een van onze collega’s.
T: 020 590 1330

Of

App of sms naar onderstaande nummers dan word je teruggebeld.
T: 06-15822594 voor ondersteuning van familie en naasten & bij rouw
T: 06-11917101 voor ondersteuning rondom stress, somberheid en angst
Bereikbaar: maandag t/m donderdag 09:00-17:00 uur

De gesprekken kunnen gevoerd worden in het Nederlands, Engels, Turks en Marokkaans/Arabisch. Er zijn geen kosten aan dit gesprek verbonden.

Het telefonisch gesprek

Tijdens het gesprek bespreken we de aard en bron van je psychische klachten, en reiken handvatten aan om hier mee om te gaan. Een adviesgesprek duurt maximaal 60 minuten en is meestal eenmalig. Zo nodig kunnen er twee vervolggesprekken plaatsvinden. Als je tijdens dit (vervolg)gesprekken merkt dat je meer hulp wilt, kunnen wij je een behandeling binnen Arkin aanbieden.

 

Vragen?

Stuur dan een mail naar preventie@arkin.nl. Je kunt ook contact leggen met de POH-GGz en mailen naar: poh.coordinatie@arkinbasisggz.nl