Over ons

Werken bij…

Wil je werken in een dynamische en innovatieve zorginstelling, dan is Arkin BasisGGz iets voor jou! Wij zijn op zoek naar toegewijde professionals die hun vak op een hoog niveau willen uitoefenen. Bij Arkin BasisGGz kun je je ambities waarmaken.

Wat wij doen

Arkin BasisGGz is een onderdeel van Arkin en behandelt mensen met een lichte tot matige psychische aandoening en mensen met stabiele chronische problematiek. Het kan hierbij gaan om klachten als depressie/somberheid, angst, paniek, slaapproblemen, geheugenproblemen of eetproblemen. Maar ook om gedragsproblemen, overspannenheid of burn-out, verslavingsproblemen en medisch onverklaarde klachten. Onze aanpak is respectvol, helder, flexibel.

Wat wij bieden

Arkin BasisGGz is professionele organisatie waar een prettige, informele sfeer heerst. Wij bieden:

Gunstige arbeidsvoorwaarden

Arkin BasisGGz hanteert de CAO GGZ. Medewerkers hebben een 36-urige werkweek en kunnen hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen en wijzigen. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling/professionalisering

Arkin BasisGGz werkt continue aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van de behandelingen. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing. Wij bieden interne opleidingen bij de ArkinAcademy en een Persoonlijk Opleidingsbudget voor elke medewerker.

Vacatures

Voor meer informatie over vacatures, ga naar www.werkenbijarkin.nl

Sitemap

Contact

020 - 590 44 44