Laatste nieuws

Meer nieuws

Familie- en vriendendag op 30 september

Voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor iemand die in behandeling is bij Arkin basis GGZ organiseert Arkins naastbetrokkenraad een familie- en vriendendag.
De Naastbetrokkenenraad behartigt de belangen van familie en vrienden van cliënten die in behandeling zijn bij de verschillende merken van Arkin.
Dit jaar organiseert zij voor hen voor de 14e keer de jaarlijkse Familie- en Vriendendag. Het thema is: “We kunnen het niet alleen.”

Tijdens deze Familie- en Vriendendag van Arkin Basis GGZ krijgt u als familielid of vriend van onze cliënten informatie over de uiteenlopende ondersteuningsmogelijkheden die er voor u zijn. Er is onder andere informatie over samenwerking in de behandeling, er is muziek ter ontspanning en er is is er zoals gebruikelijk vooral tijd en ruimte voor gesprek met elkaar.

Deelname aan deze dag is gratis en voor koffie, thee en een lunch wordt gezorgd.

U bent van harte welkom op zaterdag 30 september 2017, van 11.00 tot 15.30 uur  (met inloop om 10.30 en een nazit tot 16.00 uur).
De dag wordt gehouden in de Nassaukerk, De Wittenkade 111, 1052 AG in Amsterdam

Wilt u zich even aanmelden via dit formulier? Vermeld ook met hoeveel personen u wilt komen. Aanmelden kan tot uiterlijk 14 september 2017
Het programmaoverzicht en de routebeschrijving worden u dan tijdig toegestuurd.

Voor meer informatie kunt u mailen naar familiedag2017@arkin.nl
of bellen naar 06 2502 4717. U kunt ook onze flyer downloaden.

We hopen u op deze dag te welkom te mogen heten!

Met vriendelijke groet,

Francine Boske, Voorzitter Naastbetrokkenenraad

 

Sitemap

Contact

020 - 590 44 44