Deel jouw ervaring

 

Afspraak maken

Aanmelden

Angst, depressie, stress?

Check jezelf

Doe hier de test!Nieuws coronavirus

Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Arkin BasisGGZ is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geen medisch advies

Arkin BasisGGZ heeft geen aansprakelijkheid  voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Arkin BasisGGz worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Arkin BasisGGz heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Copyright

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens met als doel het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Arkin BasisGGz.

Foutmeldingen website

Werkt een webpagina, plaatje of e-mail adres niet? Onze excuses! Als je het probleem doorgeeft aan de webmaster van Arkin ( stuur email), kunnen we het snel verhelpen. Dank je wel. Ook voor andere technische problemen kun je terecht op dit adres.

Altijd in
de buurt
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Arkin BasisGGz - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin